Prisen på Ethereums ether har ramt en ny heltidshøjde over $ 1.430, dels takket være den nylige volatilitet, der er set i bitcoins pris, som flyttede fra $ 11.000 til en ny high nær $ 42.000, før den kastede sig til $ 30.500 og gendannede til $ 37.000.

Flagskibs-kryptovalutens voksende volatilitet, som ifølge CryptoCompares Bitcoin Volatility Index (BVIN) er steget med 51% fra år til dato, menes at have ført investorer til alternative kryptokurver, som hjalp det største altcoin, ether, til at ramme et nyt højdepunkt.

Ifølge Bloomberg er kryptokurrencyentusiaster blevet opmuntret af den komparative ro, der er set i BTC’s pris for nylig, som i løbet af de sidste par dage har handlet omkring $ 36.000 for at jage fart.

Vijay Ayyar, leder af forretningsudvikling hos kryptobørs Luno, blev citeret for at sige:

Bitcoin har været inden for et interval i de sidste par uger, hvilket giver tid til kapital til at rotere [til andre kryptoassets].

Bitcoins brug som en afdækning mod risici som inflation, dets voksende corporate adoption og stigende interesse for markedet har hjulpet kryptokurrencyens prisstigning. Analytikere hos JPMorgan har sagt, at $ 40.000-mærket er nøglen til Bitcoin Profit og markerer risikoen for et yderligere fald, medmindre kryptoen snart overgår dette mærke igen.

Som rapporteret mener analytikere, at BTCs næste skridt kan foretage eller bryde sin bull run , baseret på Fibonacci retracement niveauer, som er vandrette linjer, der indikerer, hvor støtte og modstand sandsynligvis vil forekomme.

Hvad angår ETH, kommer dens nye all-time high, da kryptovalutens skaleringsløsning, Ethereum 2.0, gør fremskridt

Det decentrale finansieringsrum (DeFi) har også set sin samlede værdi låst overstige 25 milliarder dollars, med protokoller som Maker, Aave, Compound, Uniswap, Curve Finance og SushiSwap med langt over $ 2 milliarder låst inde i dem.

Oven i det er ether, der er låst i Ethereum 2.0-stakingskontrakten, effektivt blevet fjernet fra cirkulation, indtil netværks proof-of-stake-opgradering lanceres. Over 3 milliarder dollars værd af kryptokurrency er nu låst inde i den, hvilket tjener deres indehaveres interesse.

Alex Krüger, en populær økonom og erhvervsdrivende, har afsløret, at de næste niveauer skal se efter Ethereum . Disse inkluderer $ 1.500, $ 1.600, $ 1.920 og $ 2.000 markerne. Niveauerne, sagde han, er Fibonacci-udvidelse, optionssalgspriser og runde tal.

Von admin